Oproep tot Ukkels artistiek talent!

Isolering betekent niet dat er geen creativiteit meer is. Integendeel!    De dienst Cultuur Ukkel roept elkeen op om de eigen artistieke talenten naar boven te halen.

Oproep Ukkels artistiek talent

Biedt de huidige toestand u inspiratie? Ontdekt u positieve aspecten in uw nieuwe dagelijkse routine? Mist u andere zaken of roepen ze emoties op? Bent u professioneel kunstenaar, amateur- kunstenaar of kunstenaar zonder dat u dit weet? Neem uw penselen, pennen, potloden en fototoestellen erbij en toon ons uw talenten.

Stuur de creaties van uzelf en uw kinderen (met voornaam, naam, titel van het werk en leeftijd voor de kinderen) naar cultuur@ukkel.brussels - in.jpg voor de beelden en in pdf voor de teksten.
Alle ontvangen werken worden getoond op deze website, dat het virtuele museum van onze gemeente zal worden, alvorens tentoongesteld te worden in het Cultureel centrum in het najaar.

coronavida1180.be