Kinderen

De bib is een coole plek voor kinderen. Ze vinden er boeken vol mooie verhalen en tekeningen, fantasierijke strips, boeken waarin je alles te weten komt, luisterspelen en liedjes ... maar je kan er ook vriendjes maken voor het leven, genieten van voorleesuurtjes in verschillende talen en tafels vol leuke activiteiten vinden. 

 

Met Bieblo vind je de leukste boeken!

testen maar

Je kind vind tussen het bos de boeken niet meer? Gebruik Bieblo!

In enkele klikken of swipes verschijnen 8 boekentips die passen bij de interesses en leeftijd van het kind (van 6 tot 11jaar). Extra handig is dat alleen boeken getoond worden die op dat moment in de bibliotheek aanwezig zijn. 

Probeert het hier!

Bibkids

foto

start op 06 oktober 2021

Elke woensdagnamiddag kan je meedoen aan onze creatieve kunstateliers. Kom mee lachen, dansen. Doe aan theater, graffiti, media. Niets is te gek bij de BIBKIDS. Voor kinderen van 07 tot 09 jaar van 14u tot 15u30 én voor kinderen van 09 tot 11jaar van 15u45 tot 17u15. De bibkids is een activiteit voor kinderen die naar een Nederlandstalige school gaan en thuis een andere taal spreken. Mail naar bibliotheek@ukkel.brussels of bel naar 02 331 28 24 voor meer informatie en inschrijving. 

De boekenzoeker

for kids

Een dikke fantasyroman, een boek voor gamers, poëzie over liefde, een klassieker of een kort boek voor een boekbespreking: Boekenzoeker helpt jongeren kiezen. Het juiste boek lezen op het juiste moment kan een verschil maken. De boekenzoeker geeft tips van 0 - 18 jaar. 

Aarzel zeker ook niet om je laten bijstaan door bib-team Ukkel!