Dvd
Meertalig

Teen spirit

Max Minghella (regisseur), Elle Fanning (acteur), Elizabeth Berrington (acteur)

Teen spirit

Max Minghella (regisseur), Elle Fanning (acteur), Elizabeth Berrington (acteur)
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Violet (17) schrijft zich tegen de zin van haar moeder in voor de talentenjacht 'Teen spirit'. Er gaat een complete wereld voor haar open. Maar of het echt zo mooi en leuk is als het allemaal lijkt…
Titel
Teen spirit
Regisseur
Max Minghella
Acteur
Elle Fanning Elizabeth Berrington Millie Brady
Taal
Meertalig
Uitgever
The Searchers, © 2019
1 dvd-video
Oorspr. opname
2019
Speelduur
93 min.
Aantekening
Taal: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
9789461876621

Over Max Minghella

CC BY 2.0 - Foto van/door Peabody Awards

Max Giorgio Choa Minghella (Hampstead, 16 oktober 1985) is een Engels acteur. Hij werd in 2011 genomineerd voor een Screen Actors Guild Award samen met de gehele cast van de biografische dramafilm The Social Network. Mingella maakte in 2005 zijn acteer- en filmdebuut als Aaron in de dramafilm Bee Season.

Minghella is een zoon van de in 2008 overleden filmregisseur Anthony Minghella. Hij is gedeeltelijk van Hongkongse afkomst, het geboorteland van zijn moeder Carolyn Choa.

Filmografie

  • The 9th Life of Louis Drax (2016)
  • Into the Forest (2015)
  • Not Safe for Work (2014)
  • About Alex (2014)
  • Horns (2013)
  • The Internship (2013)
  • The Darkest Hour (2011)
  • 10 Years (2011)
  • The Ides of March (2011)
  • The Social Network (2010)
  • Agora (2009)
  • Lees verder op Wikipedia