Nieuws

Wilt u meer weten over sociale media, foto’s bewaren of veilig internetten? Kom dan naar onze digitale workshops!

Praktisch : bij Lokaal Dienstencentrum Lotus, Egide Van Ophemstraat 46, 1180 Ukkel.

4 dinsdagen in oktober, telkens van 10u tot 12u. U kunt u inschrijven voor 1 workshops of voor meerdere. Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht.

Gratis lezing door Belgisch diplomaat Damien Angelet op donderdag 27 september om 20u.

Trump en de Brexit domineren het nieuws en Poetin, Xi Jinping en Erdogan verschijnen steeds vaker op onze schermen. We krijgen het gevoel dat de buitenwereld steeds meer doordringt tot ons dagelijks leven.

De bibliotheek van Ukkel biedt momenteel een collectie van 100 e-boeken aan!

De vakantie is het ideale moment om een e-reader te testen en lekker veel te lezen.

Hoe werkt het?

Je leest de e-boeken op een e-reader van de bibliotheek.

Je kiest zelf welke e-boeken je wil lezen (max. 10) en vervolgens zal een bibliotheekmedewerker deze op de e-reader zetten. Net zoals de gewone, fysieke boeken kan je de e-reader drie weken bijhouden en twee keer verlengen.

Benieuwd naar onze collectie e-boeken? Neem alvast een kijkje online:

Elke derde zaterdag van de maand lezen we spannende,

grappige en fantastische verhalen.

Voor kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders.

Aanvang: 10.30 uur

SchrijfatelierBen jij gebeten door het schrijfvirus? Ga jij graag in dialoog over je tekst en wil jij geïnspireerd worden door andere schrijvers? Meld je dan aan voor ons schrijfatelier.