De bibliotheek sluit van 15 juli tot en met 30 juli.

We wensen jullie mooie zomerdagen toe.

U mag uw boeken in onze brievenbus deponeren.

Dinsdag 31 juli zijn we weer open. Welkom!

De bibliotheek van Ukkel biedt momenteel een collectie van 100 e-boeken aan!

De vakantie is het ideale moment om een e-reader te testen en lekker veel te lezen.

Hoe werkt het?

Je leest de e-boeken op een e-reader van de bibliotheek.

Je kiest zelf welke e-boeken je wil lezen (max. 10) en vervolgens zal een bibliotheekmedewerker deze op de e-reader zetten. Net zoals de gewone, fysieke boeken kan je de e-reader drie weken bijhouden en twee keer verlengen.

Benieuwd naar onze collectie e-boeken? Neem alvast een kijkje online:

Elke derde zaterdag van de maand lezen we spannende,

grappige en fantastische verhalen.

Voor kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders.

Aanvang: 10.30 uur

SchrijfatelierBen jij gebeten door het schrijfvirus? Ga jij graag in dialoog over je tekst en wil jij geïnspireerd worden door andere schrijvers? Meld je dan aan voor ons schrijfatelier.

Beste bibgebruiker,

Op de Alsembergesteenweg zijn er werken aan de gang. Hierdoor kan er verkeershinder zijn om naar de bib te komen.

Graag wijs ik u door naar de website van de gemeente voor meer info. (info en français)

Er kan ook hinder zijn voor wie met tram 4 of 51 komt.

meer info op de website van de MIVB/STIB