Nieuws

Hoe werkt het?

Je leest de e-boeken op een e-reader van de bibliotheek. 

Je kiest zelf welke e-boeken je wil lezen (max. 5) en vervolgens zal een bibliotheekmedewerker deze op de e-reader zetten. Net zoals de gewone, fysieke boeken kan je de e-reader drie weken bijhouden en twee keer verlengen.

Benieuwd naar onze collectie e-boeken? Neem alvast een kijkje online:

http://zoeken.ukkel.bibliotheek.be/?q=e-boek&dim=Format(ebook)

SchrijfatelierBen jij gebeten door het schrijfvirus? Ga jij graag in dialoog over je tekst en wil jij geïnspireerd worden door andere schrijvers? Meld je dan aan voor ons schrijfatelier.

Ben jij gebeten door het schrijfvirus? Ga jij graag in dialoog over je tekst en wil jij geïnspireerd worden door andere schrijvers? Meld je dan aan voor ons schrijfatelier.

Opgelet, we hebben sinds kort een nieuw e-mailadres bibliotheek@ukkel.brussels

De oude mailbox zal nog een tijdje parallel blijven bestaan, zo geraakt uw bericht zeker niet verloren.

Eind december kan je naar jaarlijkse gewoonte genieten van originele afbeeldingen van jeugdillustrators in het mooie kunstenhuis aan de dekenij!

Dit jaar is het de fantastische Leo Timmers en de pop-up specialiste Annette Tamarkin. Leo Timmers zal er de originelen tonen van zijn laatste boek 'Aap op Straat'!

8 december is het vernissage vanaf 15u, tussen 9-20 december zijn de openingsuren van woensdag-vrijdag 15u-18u, zaterdag-zondag 11u-18u.

De tentoonstelling is te bezichtigen in het Kunstenhuis, Dekenijstraat 102, 1180 Ukkel.

 

In januari 2019 krijgt de bibliotheek van Ukkel een nieuwe website.

Wat zal er veranderen? 

De URL van de website blijft identiek : http://ukkel.bibliotheek.be

Verlengen van materialen : op de nieuwe website kan je rechts bovenaan aanmelden bij Mijn Bibliotheek.

De nieuwe link om aan te melden bij Mijn Bibliotheek wordt: http://ukkel.bibliotheek.be/mijn-bibliotheek/aanmelden (op dit moment nog niet in gebruik)