Boeken aan huis

Heb je zin om in je vrije tijd anderen te helpen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De bibliotheek en het Lokaal dienstencentrum Lotus van Ukkel werken samen aan het project 'Boeken aan huis'.

Met Boeken aan huis’ willen we boeken bij mensen brengen die de verplaatsing naar de bibliotheek niet meer kunnen maken. De boeken komen dankzij vrijwilligers gewoon tot bij hen! Daarnaast is het een gelegenheid om het sociaal contact te versterken.

Hoe werkt het?

Je staat er alvast niet alleen voor!

Lotus en de bib brengen je in contact met de persoon die graag wil gebruik maken van “Boeken aan Huis”

De medewerkers van de bibliotheek helpen je graag boeken uitkiezen. Je hoeft dus zelf zeker geen boekenwurm te zijn. Ook de medewerkers van Lotus staan voor jou klaar. Ze gaan mee op je eerste bezoek en helpen je met moeilijke situaties. We zijn er beide om te luisteren naar jullie verhalen.

Jij en de persoon waaraan je boeken levert spreken af hoe vaak je langs komt, met nieuwe boeken, om de week, één keer maand,…. Dit kan overdag, ‘s avonds of in het weekend. Ideaal dus om met je andere activiteiten te combineren.

Wil je graag meer informatie?

Contact:

• Marijke van dienstencentrum Lotus via 02/343.46.58 of ldclotus@vgc.be